Reparatie

Reparatie van confectiemateriaal en strijkbenodigdheden

Confectie en huishouden

Reparatie, onderhoud, inbedrijfstelling, programmering, transformatie, … dit zijn de diensten die wij aanbieden.

Een goede technische dienst in de naai-machine-industrie vereist de naleving van de normen van veiligheid en hygiëne, maar ook de technische en praktische kennis voor dit soort zeer specifieke hardware. Met meer dan 30 jaar ervaring, kan Jean Seghers uw naaimachine herzien en biedt hij u waardevolle adviezen op deze machines.

Vertrouw uw naaimachine en laat ons doen. Onze ervaring met de JUKI YAMATO EFKA apparatuur zal ons in staat stellen om te werken aan een reeks van naaimachines van alle merken.

Het oplossen van problemen van industriële apparatuur wordt behandeld als prioriteit en in de kortst mogelijke tijd, neem hiervoor contact met ons op.

Naaimachines en strijkmateriaal 

Reparatie van uw naaimachine ter plaatse of in onze werkplaatsen.

We kunnen ons verplaatsen in de Benelux en tot in Noord-Frankrijk.

De reparatie van deze naaimachines is verzekerd voor alle merken, omdat onze expertise ons in staat stelt u dit aan te bieden.

Gespecialiseerd JUKI YAMATO EFKA

Bont

Naast zijn expertise in het repareren van naaimachines, biedt Jean Seghers verkoop, reparatie en revisie van bontmachines.

De herziening van uw machines is verzekerd voor alle merken.

Machine voor leer / het sluiten van zakken

Wij bieden ook de verkoop en reparatie van de machine voor het sluiten van zakken, machine voor lederen bekleding meubels (drievoudig transport).
De herziening van deze machines is ook voorzien voor alle merken..

keyboard_arrow_up